Yin Yoga voor je team

Zorg goed voor je medewerkers

Voldoen aan de arbowet betekent meer dan degelijke bureaustoelen. De kwaliteit van een organisatie wordt beïnvloed door allerlei factoren. Vanuit mijn werk als kwaliteitsmedewerker is me opgevallen dat vooral het welzijn van de mensen die er werken een grote impact maakt. Wanneer medewerkers positiviteit en groei ervaren in het werk, is dit terug te zien in de dienst of het product wat je in de wereld wilt brengen. Zorg daarom goed voor ze!

Hoe ziet Yin Yoga voor je team eruit?

Verdeeld over meerdere dagen kom ik langs op locatie om één of meer medewerkers een individuele Yin Yoga sessie te geven. Het stukje planning (agenda, in welke ruimte enz) komen we samen vast uit. Ik neem alle benodigdheden mee en voor 30/45/60 minuten begeleid ik de ander door ontspannende houdingen. 

Geef je de voorkeur om het hele team gezamenlijk onder te dompelen in een Yin Yoga sessie van 60/90 minuten? Overleggen kan!

Yin Yoga is een liefdevolle uitnodiging om jezelf aandacht te geven en een paar minuten te rusten in een houding. Door te ademen met wat er dat moment is, krijgt het spier- en bindweefsel ruimte om spanning los te laten. Meer over Yin Yoga…

 

Yin Yoga kan je medewerkers helpen om...

Ben je werkgever, teamleider, kwaliteits- of preventiemedewerker en wil je investeren in je team/medewerkers? Neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden!

Voor jou

Benieuwd naar de vormen van lichaamswerk die je kunt ontvangen? Bekijk hieronder het individueel aanbod.

Voor organisaties

Wil je als organisatie investeren in het welzijn en de gezondheid van je team/medewerkers? Bekijk hieronder het aanbod voor organisaties.

BodhiYin

Nynke Gorter

Wil je graag een sessie/behandeling inplannen of heb je een vraag?