Tirolerhof

Yin Yoga

Deelname is gratis.

Aanmelden via receptie Tirolerhof

 

Wanneer:

Dinsdag 13 februari

Donderdag 15 februari

Dinsdag 20 februari

Donderdag 22 februari

 

Tijd: 16:30-17:30
Locatie: Fitnessruimte Tirolerhof

Yin Yoga is gericht op het bewerkstelligen van diepe ontspanning. In tegenstelling tot sommige yogavormen die gericht zijn op het versterken van spieren, richt Yin Yoga zich op het ontspannen van spieren. Zo wordt het bindweefsel bereikt, deze verbindt spieren, beschermd organen, geeft doorgang aan bloedvaten, zenuwen en heeft nog veel meer functies. Yin werkt dus op een diepe laag en brengt flexibiliteit.

Bij Yin Yoga wordt een houding langer vastgehouden. Dit helpt om je grenzen te verleggen, in een meditatieve staat te komen en je fijner in je lijf te voelen.

yin

Shiatsu Massage

Prijs: €65,- voor 50 minuten

Boeken via receptie Tirolerhof of stuur mij een Whatsappje.

 

Je bent welkom om een Shiatsu massage bij mij te ontvangen tijdens je verblijf bij Tirolerhof. Shiatsu is een holistische behandeling, waarbij ik druk uitoefen op je lichaam, afgestemd op jou. Door het aanraken en masseren van meridiaanpunten worden impulsen gegeven die jou zelfhelend vermogen activeren.

Shiatsu kan worden ingezet bij rugpijn, nek- en schouderklachten, migraine, menstruatiepijn, maag- en darmklachten, sportblessures, emotionele onevenwichtigheid, stressklachten en meer.

Voor jou

Benieuwd naar de vormen van lichaamswerk die je kunt ontvangen? Bekijk hieronder het individueel aanbod.

Voor organisaties

Wil je als organisatie investeren in het welzijn en de gezondheid van je team/medewerkers? Bekijk hieronder het aanbod voor organisaties.

BodhiYin

Nynke Gorter

Wil je graag een sessie/behandeling inplannen of heb je een vraag?