Shiatsu voor je team

Zorg goed voor je medewerkers

Voldoen aan de arbowet betekent meer dan degelijke bureaustoelen. De kwaliteit van een organisatie wordt beïnvloed door allerlei factoren. Vanuit mijn werk als kwaliteitsmedewerker is me opgevallen dat vooral het welzijn van de mensen die er werken een grote impact maakt. Wanneer medewerkers positiviteit en groei ervaren in het werk, is dit terug te zien in de dienst of het product wat je in de wereld wilt brengen. Zorg daarom goed voor ze!

 

Hoe ziet Shiatsu voor je team eruit?

Verdeeld over meerdere dagen kom ik op locatie langs om één of meer medewerkers een behandeling te geven (voor wie dit wil natuurlijk!). Het stukje planning (agenda en in welke ruimte) komen we samen vast uit. Ik neem mijn behandelmat mee en nodig de ander uit 30-45 minuten te komen liggen. Kleding mag gewoon aan blijven.

Bij Shiatsu oefen ik afgestemde druk uit op het lichaam. De behandeling nodigt uit om te ontspannen en te ademen met wat er in dat moment is. Hierdoor kan spanning worden ontladen. Meer over Shiatsu…

 

Shiatsu kan je team helpen om...

Ben je werkgever, teamleider, kwaliteits- of preventiemedewerker en wil je investeren in je team/medewerkers? Neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden!

Voor jou

Benieuwd naar de vormen van lichaamswerk die je kunt ontvangen? Bekijk hieronder het individueel aanbod.

Voor organisaties

Wil je als organisatie investeren in het welzijn en de gezondheid van je team/medewerkers? Bekijk hieronder het aanbod voor organisaties.

BodhiYin

Nynke Gorter

Wil je graag een sessie/behandeling inplannen of heb je een vraag?