Shiatsu behandeling

NikoReview
Lees verder
"Very grounded, loving, well balanced & finely tuned massage by Nynke. I could easily let go & dive in.”
LeoniReview
Lees verder
"Vandaag bij Nynke geweest voor een shiatsu behandeling. Heb veel last van stresspunten met name in rug en nek. De stresspunten heeft ze goed onder handen weten te nemen. Nynke luistert naar je en houd zeer veel rekening met je wensen en behoeften. Het was een kalme sfeer. Tijdens de behandeling was ik zeer ontspannen en voelde ik de warme energie stromen door mijn lijf. Nynke neemt zeer uitgebreid de tijd om het op je gemak te laten voelen en haar behandeling uit te voeren. Na de behandeling merkte ik meteen verlichting in mijn nek en rug. Ik heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt!"
PieterReview
Lees verder
"Weer volledig in mijn lichaam komen. Wat een fijne ervaring. Na 1 week mij niet zo krachtig en fit te hebben gevoeld, door een griepje. Mocht ik een Shiatsu massage ontvangen van Nynke. Ik kon mij meteen ontspannen in de fijne ruimte en dankzij de rust en zachtheid die Nynke uitstraalt. Na de massage voelde ik mij weer volledig in mijn lichaam en krachtig. Al mijn energie stroomde weer door mijn lichaam. Het kwam precies op het juiste moment. Dankjewel mooi mens 😊"
WoutReview
Lees verder
"Hele prettige, diepgaande, behandeling. Het voelde vertrouwd, zodat ik echt kon loslaten."
JeltjeReview
Lees verder
"Nynke is een topvrouw, ze luistert super goed naar je klachten en verhaal. Neemt echt de tijd voor je. En houdt ook veel rekening met eventuele klachten. De behandeling was heerlijk ontspannend, ook na afloop bleef ik langere tijd ontspanning in mijn lichaam voelen. Een echte aanrader!"
SiemenReview
Lees verder
"Alweer 2 weken geleden bij Nynke geweest voor een Shiatsu massage. Ze heeft een eigen ruimte op een inspirerende en prachtige locatie in Leeuwarden. De ruimte is sfeervol en fijn ingericht. De massage (of is het meer een behandeling) was top! Vooraf is er eerst ruimte om even met elkaar in gesprek te zijn. Heb je ergens fysiek last van? Is er iets gaande in je binnenwereld wat aandacht verdient? Wellicht wat anders? Ze luistert en geeft daar tijdens de shiatsu de aandacht aan die het verdient. Voelt goed aan wat er in je lijf gebeurd, waar blokkades zitten en waar mogelijk deze aan te pakken en weer te laten stromen. En niet van dat lieve geaai (kan ook fijn zijn) maar echt even die kracht die je verwacht bij shiatsu. Wat mij betreft het aanbevelen waard en daarom ook 5 sterren voor deze fijne ervaring."

Over de behandeling

Je bent welkom om een Shiatsu behandeling bij mij te ontvangen. Shiatsu is een holistische therapie waarbij ik druk uitoefen op je lichaam, afgestemd op jou. Door het aanraken en masseren van meridiaanpunten worden impulsen gegeven die jou zelfhelend vermogen activeren.

Ik nodig je tijdens de behandeling uit om naar binnen te keren en te ademen met alle sensaties en gevoelens die je tegenkomt. Je ontvangt dit op een behandelmat. Meer over Shiatsu…

De behandeling vindt plaats in een fijne ruimte te Engwierum. Vooraf stel ik je een aantal vragen om jouw vraag of wens helder te krijgen. Op de mat hoef je alleen maar te ontvangen, je aandacht gaat vanzelf naar je lichaam, waardoor je in het ‘nu’ beland. We sluiten het samen af met een glas water of kopje thee.

Previous slide
Next slide
Shiatsu kan je helpen om...

Ben je nieuwsgierig wat Shiatsu voor je kan betekenen en wil je het eens ervaren?

Een behandeling inplannen kan door mij te bellen, mailen of appen. Ik ontmoet je graag!

Voor jou

Benieuwd naar de vormen van lichaamswerk die je kunt ontvangen? Bekijk hieronder het individueel aanbod.

Voor organisaties

Wil je als organisatie investeren in het welzijn en de gezondheid van je team/medewerkers? Bekijk hieronder het aanbod voor organisaties.

BodhiYin

Nynke Gorter

Wil je graag een sessie/behandeling inplannen of heb je een vraag?