Online Yin Yoga

Een liefdevol zelfonderzoek

Yin Yoga is een liefdevol zelfonderzoek, waarbij ik je uitnodig zacht in een houding te zakken en daar een paar minuten te zijn. In die minuten mag je verwelkomen wat je in jezelf tegenkomt en ademen met wat is. Dit geeft je spieren en bindweefsel de ruimte om spanning los te laten. Meer over Yin Yoga…

Het kan heel fijn zijn om in je eigen vertrouwde omgeving een Yin Yoga sessie te ontvangen waarbij ik je middels online videobellen begeleid. Afgestemd en gericht op jouw vraag geef ik vorm aan de sessie. Je mag een uurtje ontvangen, rusten en met aandacht bij jezelf zijn. Echt even aanwezig voor alles wat in jou leeft.

Yin Yoga kan je helpen om...

Door Yin Yoga te herhalen (per één of twee weken), zul je het effect meer ontvangen.

Wellicht wil je een keer kennis maken met Yin Yoga of heb je een duidelijke vraag die je wilt aanpakken met deze yogavorm. Ik begeleid je met liefde door de houdingen, zodat je deze uiteindelijk zelf als tool hebt geleerd en de rest van je leven kan inzetten wanneer nodig! Welkom.

Wil je één of anderhalf uur Yin inplannen of heb je nog vragen? Bel/mail/app mij gerust.

 

Voor jou

Benieuwd naar de vormen van lichaamswerk die je kunt ontvangen? Bekijk hieronder het individueel aanbod.

Voor organisaties

Wil je als organisatie investeren in het welzijn en de gezondheid van je team/medewerkers? Bekijk hieronder het aanbod voor organisaties.

BodhiYin

Nynke Gorter

Wil je graag een sessie/behandeling inplannen of heb je een vraag?